GENEL SEKRETERLİK

Hizmet İçi Eğitim Programları Tamamlandı

22.05.2023 00:21

31 Ocak-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında üniversitemiz personeline 21 farklı alanda hizmet içi eğitimleri verildi.

Üniversitemizin kalite çalışmaları kapsamında yapılan anketler sonucunda personel talepleri doğrultusunda belirlenen konuları kapsayan eğitimler üniversitemiz ve bazı il müdürlüklerinin personeli tarafından verildi. Eğitimlere yöneticiler, memurlar, temizlik ve koruma personeli ile güvenlik görevlileri katıldı.
Eğitimler personel ve yöneticileri, değişen ve gelişen çalışma şartları konusunda bilgilendirmek amacı ile düzenlendi. Personele çalışma alanlarında daha etkili ve daha verimli olmaları için gerekli bilgileri vermeyi, beceri ve davranışları kazandırmayı hedefleyen hizmet içi eğitimlerde personel arasındaki iletişim ve koordinasyonu geliştirmeye yönelik çalışmalar da düzenlendi. Eğitimlerde üniversitemize ilk defa atanan personele de üniversitenin genel amaç ve politikaları, yapısı, kendi görev, yetki ve sorumlulukları anlatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Harun Demir “Personelimizin taleplerini göz önüne alarak düzenlediğimiz il müdürlüklerimizin de katkı sunduğu bu hizmet içi eğitimlerin Üniversitemizin bölgede, personelin ise işinde başarısını, değerini ve saygınlığını artıracağına inanıyoruz. Eğitimlerde emeği gecen herkese teşekkür ederiz.” dedi.